Welkom

Praktijk voor traumaverwerking

Centrum voor traumaverwerking, fysieke en mentale balans

Feel Balance helpt iedereen die te maken heeft met trauma. Daarvoor kunnen duidelijk aanwijsbare zaken zijn, bijvoorbeeld het krijgen van een ongeval, maar ook het zien van een heftige gebeurtenis. Vaak is er ook sprake van trauma dat niet direct aanwijsbaar is en krijgen mensen fysieke en burn-out klachten door iets wat ze niet kunnen verklaren. Feel Balance biedt een duidelijk traject aan en combineert professionele therapieën.

Vanzelfsprekend is dit geen pleidooi om de huisarts over te slaan: ga vooral altijd eerst naar een arts om fysieke klachten op te sporen en te achterhalen of er met je lichaam iets aan de hand is. Het gaat bij Feel Balance juist om zaken die geen herkenbare fysieke achtergrond hebben, maar wel fysieke en mentale last veroorzaken. Je weet niet goed wat er aan de hand is, er bestaat een onrust, een onzekerheid, een ontevredenheid. Je zit er op een gegeven moment doorheen, er moet teveel. Je wilt alle touwtjes in handen houden, maar het lukt niet meer. Je hebt teveel op je bordje en je belandt in een burn-out.

Qua (vergoede) therapie kunnen we veel kanten op binnen Feel Balance. Ook fysieke spanning kunnen we behandelen d.m.v. onder andere manuele lymfedrainage, wat ook heel geschikt is voor mensen met oedeem na b.v. operaties. Vele vormen van gespannen en vocht vasthoudende delen van het lichaam zijn vaak gebaat bij deze zeer zachte vorm van massage. Denk aan restless legs, gespannen gevoel in de borst.

*Cliënten dienen zelf hun rekening in te dienen bij hun zorgverzekeraar. Feel Balance speelt hierbij geen actieve rol.

Therapieën en behandelingen

Vergoedbare therapieën

Manuele Lymfedrainage
Manuele Lymfedrainage

Lichaamsgerichte pyschotherapie
Lichaamsgerichte pyschotherapie

Hypnotherapie
Hypnotherapie

Systemisch werk
Systemisch werk

Internal Family Systems
Internal Family Systems

Familieopstellingen
Familieopstellingen

Niet-vergoedbare therapieën

* Wellnessbehandelingen vallen niet onder de CAT-geregistreerde behandelingen

Wellness massage
Wellness massage

Access Bars Sessies
Access Bars Sessies

Wat cliënten zeggen

Reviews

Feel Balance
5.0
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Roshanber “Roshan”Roshanber “Roshan”
09:35 21 Mar 23
Profiteer van de eerste sessie
Irma CornelissenIrma Cornelissen
09:39 09 Nov 22
Adri is een warme, veelzijdige en toegankelijke vrouw. Ik voelde me gehoord en begrepen. Wat ik ook heel prettig vind is dat Adri je met verschillende behandelmethoden kan helpen. Adri heeft mij goed en fijn geholpen!
Majella BoemaarsMajella Boemaars
14:16 06 Jun 22
Superfijn persoon die rust uitstraalt, en goed is in haar vak.Omdat Adri veel verschillende opleidingen heeft gevolgd is er altijd wel iets in haar aanbod waarmee ze je kan helpen.Ik beveel deze praktijk dan ook zeker aan!
Femke van BeekFemke van Beek
18:01 01 Jun 22
Adri heeft een hele persoonlijke benadering en voelt zich erg betrokken bij je. Door haar brede scholing kan ze op diverse manieren helpen.Zeker een aanrader !!
Marian van de BergMarian van de Berg
11:09 09 Jun 20
Ik heb bij Adri een EMDR-traject gevolgd waar ik van onderste boven ben. Waar ik dacht te weten hoe mijn angst was ontstaan, bleek de basis van mijn angst toch een diepere lading te hebben. Ben blij dat ik voor EMDR naar Adri ben gegaan, want met haar brede achtergrond geloof ik erin dat zij juist hierdoor in staat was om naar een diepere laag te gaan.Dankjewel!Marian.
js_loader

Tarieven

Alle tarieven worden vermeld inclusief 21% BTW.

Vergoedbare therapie:
Vrijblijvende telefonische intake mogelijk. Intakegesprek 1 uur €115,-
Behandeling per sessie van 1-2 uur: €95,- per uur

Wellnessmassage en Bars sessies:
Per half uur: €40,-   –  Per uur: € 75,-
Hotstone/aromatherapie: alleen per uur €80,-

Workshops:
Deze tarieven zijn afhankelijk van de workshop zelf.

Afspraken

Afzeggen of verplaatsen afspraak:
Afspraken kunnen tot 48 uur voor het gesprek kosteloos afgezegd of verplaatst worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht.

Betalingen:
Betalingen dienen contant of direct per betaalverzoek voldaan te worden.

Vergoedingen:
Feel Balance is aangesloten bij het CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten). Afhankelijk van je eigen zorgverzekering is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Op de site van het CAT vind je welke zorgverzekeraars vergoeden via een aanvullende verzekering. Je kunt altijd contact opnemen met je eigen verzekeraar om vragen te stellen. Zie www.catvergoedbaar.nl