Centrum voor traumaverwerking, fysieke en mentale balans

Praktijk voor traumaverwerking

Feel Balance helpt iedereen die te maken heeft met trauma. Daarvoor kunnen duidelijk aanwijsbare zaken zijn, bijvoorbeeld het krijgen van een ongeval, maar ook het zien van een heftige gebeurtenis. Vaak is er ook sprake van trauma dat niet direct aanwijsbaar is en krijgen mensen fysieke en burn-out klachten door iets wat ze niet kunnen verklaren.
Feel Balance biedt een duidelijk traject aan en combineert professionele therapieën.

Vanzelfsprekend is dit geen pleidooi om de huisarts over te slaan: ga vooral altijd eerst naar een arts om fysieke klachten op te sporen en te achterhalen of er met je lichaam iets aan de hand is. Het gaat bij Feel Balance juist om zaken die geen herkenbare fysieke achtergrond hebben, maar wel fysieke en mentale last veroorzaken. Je weet niet goed wat er aan de hand is, er bestaat een onrust, een onzekerheid, een ontevredenheid. Je zit er op een gegeven moment doorheen, er moet teveel. Je wilt alle touwtjes in handen houden, maar het lukt niet meer. Je hebt teveel op je bordje en je belandt in een burn-out.

Workshops en evenementen

jun 14
Workshop Alcohol Inkt
10:00 - 11:30Read more
jun 15
Klankschalenmeditatie
20:00 - 21:30Read more
sep 21
Klankschalen meditatie
20:00 - 21:30Read more
sep 23
Share & Care
10:00 - 11:30Read more

Therapieën en behandelingen

Vergoedbare therapie

Als vergoedbare therapie kunnen we veel kanten op binnen Feel Balance. Ook fysieke spanning kunnen we behandelen d.m.v. onder andere manuele lymfedrainage, wat ook heel geschikt is voor mensen met oedeem na b.v. operaties. Vele vormen van gespannen en vocht vasthoudende delen van het lichaam zijn vaak gebaat bij deze zeer zachte vorm van massage. Denk aan restless legs, gespannen gevoel in de borst.

*Cliënten dienen zelf hun rekening in te dienen bij hun zorgverzekeraar. Feel Balance speelt hierbij geen actieve rol.

Systemisch werk
Systemisch werk

Manuele Lymfedrainage
Manuele Lymfedrainage

Lichaamsgerichte therapie
Lichaamsgerichte therapie

Hypnotherapie
Hypnotherapie

Niet-vergoedbare therapieën

Wellness massage
Wellness massage

Access Bars Sessies
Access Bars Sessies

* Wellnessbehandelingen vallen niet onder de CAT-geregistreerde behandelingen

Tarieven

Alle tarieven worden vermeld inclusief 21% BTW.

Vergoedbare therapie:
Intakegesprek (telefonisch/videocall of in de praktijk): 30 minuten gratis indien het gesprek leidt tot een behandeling. Indien het blijft bij een gesprek, wordt hiervoor €30,- in rekening gebracht.

Behandeling per sessie van 1 -2 uur: € 90,00 per uur

Wellnessmassage en Bars sessies:
Per half uur: € 37,50   –  Per uur: € 70,-
Hotstone/aromatherapie: alleen per uur € 75,-

Workshops:
Deze tarieven zijn afhankelijk van de workshop zelf.

Afspraken

Afzeggen of verplaatsen afspraak:
Afspraken kunnen tot 24 uur voor het gesprek kosteloos afgezegd of verplaatst worden. Daarna wordt het normale tarief in rekening gebracht.

Betalingen:
Betalingen dienen per overschrijving voldaan te worden.

Vergoedingen:
Feel Balance is aangesloten bij het CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten). Afhankelijk van je eigen zorgverzekering is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Op de site van het CAT vind je welke zorgverzekeraars vergoeden via een aanvullende verzekering. Je kunt altijd contact opnemen met je eigen verzekeraar om vragen te stellen. Zie www.catvergoedbaar.nl