Wat is lichaamsgerichte pyschotherapie?

Via diverse methodes probeer ik je in mijn praktijk in Tilburg te brengen naar de kern van jezelf, het kind in je, zoals je in de wereld bent gekomen, een kind met heel veel kwaliteiten, dromen en mogelijkheden. Wie mag en kun je zijn, zodat je in deze maatschappij in gezond balans met jezelf kunt zijn? Hoe vaak vragen we ons niet af waarom we doen wat we doen: te ver meegaan in beslissingen, jezelf ondergeschikt maken aan anderen etc. Spiritueel coaching kan jou verder helpen om jouw eigen balans te vinden. De sessies kunnen bestaan uit voice dialogue, ademsessies, gestalttherapie, lichaamswerk en massage.

Heel in het kort een toelichting: Bij een voice dialogue gaan we op zoek naar en in gesprek met alle “sub-ikken” die jou hebben helpen overleven. In de ademsessies concentreren we ons op jouw lichaam, de ademhaling en je innerlijk. In ademsessies kan veel gebeuren op innerlijk gebied. Men noemde het vroeger ook wel “rebirthing”. In gestalttherapie ervaar je wat een belangrijk persoon in jouw leven jou te zeggen heeft en wat jij hem/haar te zeggen hebt. Bij lichaamswerk vertelt je lichaam waar zich knelpunten bevinden en bij massage mag je ervaren hoe je lijf reageert op wat je zelf met je meedraagt, een massage die zowel fysiek als energetisch werkt.

Contact

Aan de slag met de behandeling

  Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

  Reviews

  Feel Balance
  5.0
  Gebaseerd op 5 beoordelingen
  powered by Google
  Roshanber “Roshan”Roshanber “Roshan”
  09:35 21 Mar 23
  Profiteer van de eerste sessie
  Irma CornelissenIrma Cornelissen
  09:39 09 Nov 22
  Adri is een warme, veelzijdige en toegankelijke vrouw. Ik voelde me gehoord en begrepen. Wat ik ook heel prettig vind is dat Adri je met verschillende behandelmethoden kan helpen. Adri heeft mij goed en fijn geholpen!
  Majella BoemaarsMajella Boemaars
  14:16 06 Jun 22
  Superfijn persoon die rust uitstraalt, en goed is in haar vak.Omdat Adri veel verschillende opleidingen heeft gevolgd is er altijd wel iets in haar aanbod waarmee ze je kan helpen.Ik beveel deze praktijk dan ook zeker aan!
  Femke van BeekFemke van Beek
  18:01 01 Jun 22
  Adri heeft een hele persoonlijke benadering en voelt zich erg betrokken bij je. Door haar brede scholing kan ze op diverse manieren helpen.Zeker een aanrader !!
  Marian van de BergMarian van de Berg
  11:09 09 Jun 20
  Ik heb bij Adri een EMDR-traject gevolgd waar ik van onderste boven ben. Waar ik dacht te weten hoe mijn angst was ontstaan, bleek de basis van mijn angst toch een diepere lading te hebben. Ben blij dat ik voor EMDR naar Adri ben gegaan, want met haar brede achtergrond geloof ik erin dat zij juist hierdoor in staat was om naar een diepere laag te gaan.Dankjewel!Marian.
  js_loader

  Bekijk andere therapieën

  Familieopstellingen
  Familieopstellingen

  Internal Family Systems
  Internal Family Systems

  Hypnotherapie
  Hypnotherapie

  Manuele Lymfedrainage
  Manuele Lymfedrainage