Contact Us: info@feelbalance.nl
Close
Randstad 22-161, 1316 BM Almere
info@feelbalance.nl

Lymfetaping

Lymfetaping Almere

Bij Feel Balance ben je aan het juiste adres voor lymfetaping. Lymfetaping kan een mooie aanvulling zijn op of als alternatief van de Manuele Lymfedrainage.

Met lymfetaping kan de drainage gedurende langere tijd doorwerken en meer effect hebben op het uiteindelijke resultaat. Vrijwel direct na een operatie of letsel (bijvoorbeeld een blauwe plek of een kneuzing) kan de tape worden aangebracht om het vocht te laten draineren, zo mogelijk na een Manuele Lymfedrainage sessie.

Ook wanneer een letsel al langere tijd in het lichaam aanwezig is (en resultaten zijn aanwijsbaar na ettelijke jaren!) kan met lymfetaping een goed resultaat worden behaald, zowel in de bestrijding van pijn als ook vocht en zwelling zelf.

Lymfetaping werkt ook heel goed bij het verminderen van littekenweefsel, het wegnemen van pijn in het bindweefsel en het zachter worden van het littekenweefsel zelf.

Alle reden om Lymfetaping te proberen als je last hebt van oedeem, letsels, kneuzingen en littekens. Lymfetaping in Almere? Maak een afspraak!

Lymfetaping

Sessie 25 min. – €30

Contact met Feel Balance