Contact Us: info@feelbalance.nl
Close
Randstad 22-161, 1316 BM Almere
info@feelbalance.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Adri Hendriksen, massagetherapeut en vrouwentherapeut

Meer weten over mijn ervaringen en aanpak? Bekijk hier.

OVER FEEL BALANCE

Waar staat Feel Balance voor?

Feel Balance gaat over het in evenwicht zijn van lichaam, geest en ziel. Mijn uitgangspunt is de mens in zijn geheel. Wanneer je niet lekker in je vel zit, doet dat iets met je algehele energie, je hebt geen zin meer in dingen die om je heen gebeuren. Niet lekker in je vel zitten kan zijn fysiek, letterlijk, maar ook in je geest, in je mind: er spelen allerlei zaken om je heen waar je niet blij van wordt of die stress veroorzaken. Vaak bewegen er ook dingen op de achtergrond die je niet altijd kunt benoemen: ook de ziel speelt een rol. Voor de vrouw in de overgang is het vinden van deze balans een enorme uitdaging, daarmee wil Feel Balance je graag helpen.

  • Massagetherapeute
  • Spiritueel Coach
  • WKKGZ via Balens Verzekeringen
  • Aangesloten bij NGS
  • Fotografe

Als marathonloper heb ik regelmatig last van stijve bovenbenen en last van de onderrug. Adri heeft mij tot nu toe altijd uitstekend geholpen waarna ik weer volop aan de bak kon. Erg fijne massage, kan ik iedere sporter aanraden.

M., Amsterdam

Integere en kundige therapeute. Heel fijn!

J. L., Almere

Tijdens haar opleiding tot wellnessmasseur heb ik een aantal keren een massage van Adri gekregen. Ze stelt je volledig op je gemak, zachte muziek op de achtergrond en gebruik makend van heerlijk geurende olie laat ze je echt volledig tot rust komen. Ik heb een aantal probleemgebieden, o.a. een knie-prothese, daar gaat ze vakkundig en behoedzaam mee om. Na een aantal behandelingen kan ik echt zeggen dat je na een massage als herboren naar buiten stapt.

J., Almere
Contact

Meer informatie of een intake plannen?

Laat je contactgegevens achter en ik neem spoedig contact met je op.

Randstad 22-161, 1316 BM Almere
+31 6 116 40 225
info@feelbalance.nl