Contact Us: info@feelbalance.nl
Close
Randstad 22-161, 1316 BM Almere
info@feelbalance.nl

Spiritueel Coaching Almere

Wat is Spiritueel Coaching?

Voor veel mensen heeft het begrip spiritualiteit een negatieve of zweverige bijsmaak. Dat is jammer, want voor mij betekent spiritualiteit vooral het leren kijken naar jezelf, jezelf beter leren kennen. De definitie : ”geestelijke levenshouding” houdt voor mij in dat het leven uit meer bestaat dan alleen de dingen die we kunnen zien. We groeien op in specifieke omstandigheden, die mede bepalen wie we uiteindelijk worden en zijn. De vraag is: Wat heb ik allemaal meegenomen en op me genomen om te overleven?

Vaak lopen we met stress in ons leven veel te lang door zonder echt te kijken naar een oplossing.  Soms hebben we medicijnen nodig om ons leven er weer wat rooskleuriger te laten uitzien. Natuurlijk moeten we met gezondheidsproblemen naar een arts die kijkt wat er aan de hand is. Soms is er echter sprake van een dieperliggende emotie of herinnering, die zoveel emoties losmaakt, waardoor het dagelijks leven ernstig verstoord raakt. Soms veroorzaakt dit alles zelfs een burn-out. Vaak gaat dit alles gepaard met fysieke klachten. Veel mensen verbijten hun emoties, stoppen ze weg, maar vergeten dat ze dan een disbalans in hun systeem veroorzaken die alleen nog maar meer klachten geeft, zowel op fysiek als op emotioneel gebied.

Graag ga ik met jou in de spirituele therapie op zoek naar dieperliggende oorzaken voor stress, gevoelens van onbegrip, weerstand of angst. Misschien is er iets wat je al sinds je jeugd voor iedereen verborgen houdt, iets waarvoor je je schaamt of iets waarvan je al lang niet zou durven dromen dat het tevoorschijn komt. Vaak weten we niet eens wat in ons verleden heeft gespeeld, we zijn erg handig in het doen alsof. Wie ben je in je diepste wezen? Waarom laat je jezelf niet zien zoals je eigenlijk bent?

Spiritueel coaching is voor sommige mensen een vaag of eng begrip. In de sessies gaan we alleen maar aan de slag met jezelf, er worden geen dingen gedaan buiten jezelf om. Het is geen adacadabra…..

Top of Form

Spiritueel Coaching Sessies

Via diverse methodes probeer ik je te brengen naar de kern van jezelf, het kind in je, zoals je in de wereld bent gekomen, een kind met heel veel kwaliteiten, dromen en mogelijkheden. Wie mag en kun je zijn, zodat je in deze maatschappij in gezond balans met jezelf kunt zijn? Hoe vaak vragen we ons niet af waarom we doen wat we doen: te ver meegaan in beslissingen, jezelf ondergeschikt maken aan anderen etc. Spiritueel coaching kan jou verder helpen om jouw eigen balans te vinden. De sessies kunnen bestaan uit voice dialogue, ademsessies, systemisch werk, gestalttherapie, lichaamswerk en polariteitsmassage.

Bij een voice dialogue gaan we op zoek naar en in gesprek met alle “sub-ikken” die jou hebben helpen overleven. In de ademsessies concentreren we ons op jouw lichaam, de ademhaling en je innerlijk. In systemisch werk stellen we in een schematische representatie jouw naasten op om te ervaren wat je voor hen gedragen hebt en wat dat voor jou in het heden betekent. In gestalttherapie ervaar je wat een belangrijk persoon in jouw leven jou te zeggen heeft en wat jij hem/haar te zeggen hebt. Bij lichaamswerk vertelt je lichaam waar zich knelpunten bevinden en bij polariteitsmassage mag je ervaren hoe je lijf reageert op wat je zelf met je meedraagt, een massage die zowel fysiek als energetisch werkt.

Wil je meer informatie over spirituele therapie of een afspraak maken? Laat je contactgegevens achter en ik bel je spoedig terug! Zoek je naast innerlijke balans ook naar lichamelijk rust? Kijk eens bij de overige massagebehandelingen.

Behandelingen

Familieopstellingen
Ademwerk
Gestalttherapie
Voice Dialogue
Lichaamswerk
Traumatherapie

Sessies vanaf €65.

Coaching sessies duren 60 minuten of langer en worden altijd in overleg bepaald na een intake gesprek.