Contact Us: info@feelbalance.nl
Close
Randstad 22-161, 1316 BM Almere
info@feelbalance.nl

Adri Hendriksen

Adri Hendriksen

In de afgelopen decennia heb ik gewerkt als docente op veel plaatsen in de wereld en heb dit altijd met heel veel plezier en passie gedaan. Soms geef ik nog weleens les in het Voortgezet Onderwijs, omdat er maar zo weinig docenten zijn en ik het contact met de leerlingen heerlijk vind. Ik heb ik al die jaren heel veel bewondering gekregen voor de mens zelf, zowel wat er in het lichaam gebeurt, maar ook wat er met het innerlijk van de mens gebeurt. In eerste instantie vond ik het prachtig om op foto’s een stukje van deze schoonheid en kwetsbaarheid van de mens vast te leggen. Tegelijkertijd begon het te kriebelen in mezelf, dat ik ook wel in gesprek met de medemens wilde komen, omdat ik enorm geboeid ben door wat er in het innerlijk van de mens zich allemaal afspeelt en hoe dat ook zijn weerslag op de fysieke mens kan hebben. Ik heb vooral belangstelling voor de vrouw, omdat in het leven van een vrouw zoveel veranderingen op fysiek en emotioneel gebied plaatsvinden. Ik wil graag vrouwen helpen de balans weer te vinden.

Ik ben als therapeute bevoegd op het gebied van Cranio-Sacraal therapie, Voice Dialogue, Ademwerk, Familie-opstellingen, Lichaamswerk en Polariteitsmassage en traumaverwerking. Ik heb mijn opleiding genoten bij Aurora in Heeze. Via mijn opleiding tot wellnessmasseur ben ik bevoegd tot het geven van wellnessmassage (diverse mogelijkheden, zie massagebehandelingen), hydrokussenmassage (ook als zwangerschapsmassage te gebruiken) en stoelmassage.  Deze opleiding heb ik genoten aan het Wellnessinstituut in Emst. Tevens heb ik bij Désirée Groen de opleiding manuele lymfedrainage aan het MYOS in Utrecht gevolgd met een masterclass op het gebied van borstdrainage. Daarnaast ben ik fotograaf, hetgeen ik soms ook gebruik bij sessies, vooral om te laten zien hoe mooi de mens in al zijn facetten is. Ik vind het vooral mooi om bijzondere portretten te maken.

Vanuit de aanraking, de massage en drainage wil ik mensen helpen om weerbaarder te worden, maar ook vanuit het eerlijke gesprek. In mijn ervaring als massagetherapeute heb ik speciale belangstelling gekregen voor de zelfhelende kracht van het lichaam, met name door manuele lymfedrainage. Drainage van de borsten bij vrouwen neemt daarin een bijzondere plek in. Ik vind het erg belangrijk om integer en zacht te werken.