Adri (5 van 5)_pp2

Over mij

Mijn naam is Adri Hendriksen en ik ben traumatherapeute, lichaamsgericht psychotherapeute en massagetherapeute. 

In de afgelopen decennia ☺ heb ik gewerkt als docente VO op veel plaatsen in de wereld en heb dit altijd met heel veel plezier en passie gedaan. Ik heb ik al die jaren heel veel bewondering gekregen voor de mens zelf, zowel wat er in het lichaam gebeurt, maar ook wat er met het innerlijk van de mens gebeurt. In eerste instantie vond ik het prachtig om op foto’s een stukje van deze schoonheid en kwetsbaarheid van de mens vast te leggen. Tegelijkertijd begon het te kriebelen in mezelf, dat ik ook wel in diep gesprek met de medemens wilde komen, omdat ik enorm geboeid ben door wat er in het innerlijk van de mens zich allemaal afspeelt en hoe dat ook zijn weerslag op de fysieke mens kan hebben. Vanuit de EMDR, de psychotherapie, de massage en manuele drainage wil ik mensen helpen om weerbaarder te worden, maar ook vanuit het eerlijke gesprek. In mijn ervaring als massagetherapeute heb ik speciale belangstelling gekregen voor het zelfhelende element van het lichaam door manuele lymfedrainage en daarbinnen de drainage van de borsten bij vrouwen. Ik vind het erg belangrijk om integer en zacht te werken. Kwetsbaarheid is een kracht en een valkuil tegelijk.

Opleidingen & Werkzaamheden

Ik ben als psychotherapeute bevoegd op het gebied van EMDR, Cranio-Sacraal therapie, Voice Dialogue, Ademwerk, Familie-opstellingen en Lichaamswerk en sinds juli 2022 ben ik ook geregistreerd hypnotherapeute. Ik heb mijn HBO- opleiding hiervoor gevolgd bij Aurora in Heeze, mijn EMDR bevoegdheid bij Take Off Support in Rijswijk (NB) en mijn hypnotherapie opleiding heb ik gevolgd bij Hynpoworld.

Via mijn opleiding tot NGS wellnessmasseur ben ik bevoegd tot het geven van diverse vormen van massage. Deze opleiding heb ik gedaan aan het Wellnessinstituut in Emst. Het is heerlijk om je lijf af en toe te verwennen en volledig te ontspannen. Bij Désirée Groen heb ik de opleiding manuele lymfedrainage aan het MYOS in Utrecht gevolgd met een masterclass op het gebied van manuele borstdrainage.

Daarnaast ben ik fotograaf, hetgeen ik soms ook gebruik bij sessies. Ik vind het vooral mooi om portretten te maken van de krachtige en tegelijk kwetsbare mens.

Luister ook het interview met Adri Hendriksen bij NPO Radio1: https://www.nporadio1.nl/fragmenten/de-nacht-van/9bc4b26d-8dc3-4e3d-986d-32a17b5fbd04/2024-04-09-familiesystemen

Contact

Neem contact op

    Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga hiermee akkoord.