Massagetherapie 

Massagetherapie: mijn basis is heel breed en vandaar uit wil ik graag holistisch werken. Ook de mens is een optelsom van eigenschappen en kenmerken, die allemaal aan bod kunnen komen. Voor sommige mensen is het heel fijn om te beginnen vanuit een ontspanningsmassage. Vaak blijkt daaruit al, waar de spanning zit. Natuurlijk kan het zijn, dat je alleen behoefte hebt aan deze ontspanningsmassage en er weer tegenaan kunt. In een ontspanningsmassage. Hieronder kun je vinden welke mogelijkheden er zijn.

Welke massagebehandeling is geschikt?

Graag geef ik je een massage die bij je past. Ik ben aangesloten bij het Nederlands Genootschap voor Sportmassage als wellness masseur, maar kan je de klassieke massage geven wanneer je last heb van je spieren na bijvoorbeeld een intensieve sportsessie. Wanneer je behoefte hebt aan algehele ontspanning, kunnen je kiezen voor een aromatherapie massage of een hotstone massage. Ook de Indiase hoofdmassage werkt ontspannend, ook wanneer je last hebt van hoofdpijn en alles los wilt laten wat er aan stress in je lijf zit.

Ook bij hoofdpijn kan ik proberen de spanning te verlichten door een ontspanningsmassage te geven, maar daarbij is het ook fijn te werken met cranio-sacraal therapie of manuele lymfedrainage. Samen kijken we welke vorm van massagetherapie jou het beste verder helpt. Ikzelf heb lang last gehad van een vorm van clusterhoofdpijn en heb baat gehad bij diverse vormen van massage. Ik wil graag voor jou hetzelfde betekenen! Het kan zijn, dat deze massage dan wel valt onder de vergoedbare therapie.

Natuurlijk blijft het in alle gevallen belangrijk om bij serieuze klachten een huisarts in te schakelen, dat staat voorop.

Aan de slag met de behandeling

  Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

  Bekijk andere therapieën

  Familieopstellingen

  Internal Family Systems

  Hypnotherapie

  Manuele Lymfedrainage